Algemene voorwaarden

LEVERINGSVOORWAARDEN Medex-Webshop – Levering aan consument

VERZENDEN, BETALEN, RUILEN EN RETOURNEREN

Onderstaand vindt u een korte samenvatting. Voor de uitgebreide beschrijving kunt u de algemene leveringsvoorwaarden voor afstandsverkopen aan consumenten inzien (voor consumentenbestellingen via de webshop – alleen in Nederland): Algemene voorwaarden B2C-Webwinkel Medex (versie jan. 2017)

PRIJZEN

Genoemde prijzen zijn consumentenprijzen incl. BTW. tenzij anders vermeld.

VERZENDEN

Medex verzendt uw bestelling via GLS. Verzending vindt zoveel mogelijk dezelfde dag plaats. Levering vindt in de regel de dag na verzending plaats. Aangezien we afhankelijk zijn van de diensten van GLS, kunnen we hiervoor geen verantwoording nemen. U ontvangt na verzending een e-mail, zodat u het pakket online via Track and Trace kunt volgen en, indien nodig of gewenst, leveradres en leverdatum aanpassen.

BEZORGTABEL*

BESTELD OPVOOR 14.00 UURNA 14.00 UUR
MAANDAGLevering dinsdagLevering woensdag
DINSDAGLevering woensdagLevering donderdag
WOENSDAGLevering donderdagLevering vrijdag
DONDERDAGLevering vrijdagLevering maandag
VRIJDAGLevering maandagLevering dinsdag
ZATERDAGLevering dinsdagLevering dinsdag
ZONDAGLevering dinsdagLevering dinsdag

 

* met uitzondering van feestdagen en onvoorziene omstandigheden. Afhankelijk van de besteldrukte zou in sommige gevallen, ook bij bestelling na 14.00 uur (tot maximaal 15.00 uur) verzending dezelfde dag plaats kunnen vinden.

Niet thuis op moment van aflevering, wat nu? Als u op het moment van bezorging niet thuis bent, zijn er 2 mogelijke opties:

– De bezorger van GLS laat een briefje in de brievenbus achter met daarop een code waarmee u via internet een nieuwe leverdatum en eventueel andere locatie kunt aangeven*

– het pakket wordt bij de buren afgeleverd. In dat geval laat de bezorger van GLS een briefje in de brievenbus achter, zodat u hiervan op de hoogte bent.

Via deze link ziet u de uitgebreide informatie over het bezorgen van pakketten bij GLS.

* Een ander bezorgadres kan ook een pakketshop van GLS bij u in de buurt zijn, zodat u het pakket op de dag en tijd die u passen kunt halen.

Verzendkosten: Bij Medex is verzending in Nederland altijd GRATIS!

RETOURNEREN

Natuurlijk hopen we dat dit niet aan de orde zal zijn, maar mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met de aankoop is het goed te weten dat er altijd mogelijkheid is te ruilen of te retourneren (herroepingsrecht).

Voor het retourneren van cosmeticaproducten gelden de volgende regels:

  1. Cosmeticaproducten zijn zogenaamde hygiëneproducten en mogen alleen geretourneerd worden als ze ongeopend en ongebruikt zijn.
  2. U kunt een product terugzenden als u binnen 14 dagen een retouraanvraag hebt gedaan.

Medex draagt de verzendkosten voor producten die geretourneerd moeten worden, wanneer deze bij ontvangst beschadigd zijn of verkeerd geleverd. Wanneer u uit andere reden besluit het artikel te retourneren, komen de kosten voor de retourzending voor uw rekening. Gemaakte verzendkosten vallen niet onder het herroepingsrecht. Een retourzending is altijd het risico van de verzender en dit betekent dat Medex niet aansprakelijk is voor beschadigde of zoekgeraakte retourzendingen.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn wordt het door u betaalde bedrag zo snel mogelijk teruggestort op uw rekening.

Neemt u voordat u overgaat tot retourneren altijd even contact op met Medex, zodat we de best mogelijke oplossing kunnen vinden.

RUILEN

Mocht u een product willen ruilen neemt u dan contact op, zodat we dit in de juiste banen kunnen leiden.

BETALING

Ongeacht welke betalingswijze u kiest, er worden u geen extra kosten in rekening gebracht.

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte, veilige en gemakkelijke betalingsmethode voor online aankopen binnen Nederland. Voor het betalen met iDeal is geen registratie of account nodig. Als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan is dit voor u altijd direct beschikbaar.

Kent u betalen via iDeal nog niet, of wilt u meer informatie: http://www.ideal.nl/

PayPal

PayPal is een veilige, snelle en gemakkelijke manier van online betalen waarbij u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal account koppelt.

Kent u betalen via Paypal nog niet, of wilt u meer informatie: http://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/home

Creditcard

U kunt er ook voor kiezen via creditcard te betalen (Mastercard. Maestro. VISA. American Express).

U kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren op de Medex website, voor een snelle en correcte afhandeling van uw bestelling.

Indien u meer algemene informatie over creditcardbetalingen wenst, kunt u het beste met de verstrekker van uw creditcard contact opnemen.