Quintenstein

Een lijn, met de kracht uit de natuur en “hightech” van het Medex laboratorium. Met een uitstraling vanuit de tijd dat glamour nog niet voor iedereen was weggelegd. De inhoud van Quintenstein is van uitzonderlijke kwaliteit.

Iedereen wil ouder worden en nog nooit is een goed verzorgde vrouw lelijker geworden van een rimpeltje, zeker niet van lachrimpeltjes. Maar niemand wil er oud uitzien! En een goed verzorgde vrouw die haar huid goed onderhoudt, en wetenschappelijk de beste producten gebruikt die de huid optimaal verzorgen, ziet er op geen enkele leeftijd “oud” uit!

Bij Medex wordt gewerkt met de modernste methodes op wetenschappelijk gebied, om de reeds aangetaste huid te kunnen herstellen en de vochtigheidsgraad optimaal in balans te houden. Het effect is dat rimpeltjes/kraaienpootjes minder zichtbaar worden en tot een minimum beperkt blijven. Ze worden tegengehouden, vervagen, tot zelfs verdwijnen en de huid wordt stevig gehouden.

  •  100% natuurlijk
  •  Ecologisch
  •  Biologisch
  •  Vegetarisch
  •  Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen
Previous slide
Next slide

EQUENDIO DAY CREAM 50 ML.

Equendio Day Cream is verrijkt met essentiële oliën-complex, waaronder Basilicum. Pro-Vitamine A zorgt voor een evenwicht in de talgproductie, verhoogt de doorbloeding van de huid en helpt bij de vorming van epitheelcellen.

LOTION FRAGILIS 150 ML.

Deze lotion met Geranium is geschikt voor de meest gevoelige huid. Geranium heeft antiseptische en fungicide eigenschappen, die helpen bij het herstel van de beschermende huidbarrière, samen met de licht-zure pH van Lotion Fragilis. Daarom is Lotion Fragilis ook ideaal voor de meest problematische huid.

TRITICUM NIGHT CREAM 50 ML.

Een heerlijke actieve nachtcrème voor de vette en gecombineerde huid. Bevat de meest hoogwaardige componenten in een evenwichtige verhouding om u het luxe gevoel van een mooie huid te laten behouden, waarbij de vochtbalans wordt hersteld.