Overige lijnen

α-HYCID® FRUITZUREN

De natuurlijke combinatie voor uw succes:

• melkzuur
• citroenzuur
• wijnsteenzuur

a-HYCID® Gel
Vermindering van cohesie tussen de hoorncellen.
Versnelling van het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid.
Verbetering van de elastische en plastische eigenschappen van het stratum corneum.
Te gebruiken bij hyperkeratinisatie, acne (acnelittekens), verouderde huid,
ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie.

CURE REPAIR - SERUMS

U wilt naast uw (goede) dagelijkse huidverzorging een “stoot” therapie, die uw huid op korte termijn significant verbetert, maar u wilt (nog) geen Mesotherapie of cosmetische chirurgie, dan is Medex “Serum Cure Repair – Serums” een oplossing.

Medex “Serum Repair – Serums”, die u een paar weken als therapie kunt inzetten of … blijvend gebruiken als constante stimulans van de fibroblasten om een krachtige huid te behouden of te krijgen. Hierbij kunt u gewoon uw gebruikelijke crèmes, welke dat ook zijn, toepassen.

De samenstelling maakt dat de werkstoffen een dermate sterke werking en penetratie hebben, dat het ook aangewezen is voor de huid van de man en de donkere huid.

 

ACNEVERZORGING - PURUS ACNE

Het probleem acne komt het meest bij jonge mensen voor, maar niet alleen bij jongeren. Deze behandelingsmethode is een hele belangrijke ontwikkeling. De methode is mild en natuurlijk. Zij is gebaseerd op zuivering. Uw huid blijft zodoende intact. Ook droogt uw huid niet heel erg uit, mocht dit toch het geval zijn, dan heeft de schoonheidspecialist daar wel iets voor (Ampul Hydro-gen). De ampulvloeistof Desensible heeft zij voor als u een extra gevoelige huid hebt. Zonder deze extra’s gaan de puistjes ook weg. Deze “extra’s” zijn duurder en hebben feitelijk niets met de behandeling te maken, dit wordt alleen maar genoemd om na de behandeling te zorgen, dat uw huid ook nog eens mooi en goed verzorgd is.

 

CURE REPAIR - FLUIDS

Une affaire d’amour avec mes cosmétiques

Cosmeticatechnologie cellular fluid, anti-ageing en SPF 15

Van een blijvend mooie, jonge huid verzekerd tot op hoge leeftijd!
De combinatie Medex Serums en Medex Cellular Fluids is zo krachtig en effectief, dat u bij het opvolgen van de tips er zeker van kunt zijn, dat uw huid mooi en jong blijft en u later geen Botox, fillers of anderszins cosmetische geneeskunde nodig zult hebben.

SOFTLY SKIN CARE

Softly is voor de extra overgevoelige huid. In feite heeft iedere huid die iets ouder wordt behoefte aan een zachte, mooie volle crème. Medex is daar inmiddels in gespecialiseerd door de ervaring met Quintenstein. En nu wordt deze ervaring uitgebreid voor de echt hypergevoelige huid met “Softly”. Bij het ouder worden, wordt de huid steeds dunner en daardoor gevoeliger voor diverse factoren waar de huid voorheen wel tegen kon, zoals UV-straling door zonlicht, uitdroging door c.v. en harde wind, met als gevolg reacties op de meest gewone verzorgingproducten als shampoo, zeep en de crèmes die u altijd gebruikte. Daarom is er voor u “Softly”, het zachtste van het zachtste.

 

SUN WITH SENSE

De zon is de oerbron van al het leven. Telkens worden we uitgenodigd om van de weldaad en warmte van de zon te genieten. MEDEX Sun with Sense biedt voor elke zonsituatie en elk huidtype een passend zonneproduct om onbezorgd in de zon te kunnen vertoeven.

Geen huid is gelijk: sommige mensen verbranden nooit, voor hen is de zomer een tijd om onbekommerd te genieten van de weldaad van de zon. Voor anderen is de zomer een lastige tijd, omdat elk straaltje zon teveel zou kunnen zijn voor de huid, waardoor ze een pijnlijke, rode huid krijgen. Maar voor iedereen, juist ook degenen die niet zo snel verbranden, ligt het gevaar van huidbeschadiging op langere termijn op de loer. Een goede bescherming is daarom voor iedereen van belang, met name voor kinderen.

 

WELLNESSLIJN - XENYMPHUS

Xenymphus heeft de traditie doorbroken dat modderbaden, algenpakkingen en andere kuurproducten, weliswaar goed voor de huid en conditie zijn, maar erg ‘basic’.

Xenymphus werkt buitengewoon doeltreffend en daarboven is veel aandacht besteed aan: welbehagen, luxe en geur. De geur wordt bijv. verkregen door essentiële oliën van planten. Daardoor is een XENYMPHUS kuur naast goed ook heerlijk en weldadig, waardoor u als herboren “er weer tegen aan kunt”. Zo heeft de Griekse wijsheid: “een gezonde geest in een gezond lichaam” nog niet aan actualiteit ingeboet.

 

HERBS REPAIR THERAPY

De eeuwenoude kennis van kruiden samengevoegd met moderne techniek van “Medex Bio Science Cosmetics” leidt tot een uitzonderlijk resultaat. De mogelijkheden die u hiermee heeft zijn zo uitgebreid, dat je bijna van een individueel aangepaste behandelwijze kan spreken.

Medex Bio Science Cosmetics heeft de techniek en kennis in huis om te steriliseren, conserveren en activeren, waardoor de potentiële kracht vrijkomt in actieve kracht.

 

SOFTLY SHAMPOO

Softly is een product uit de “Medex Bio Science Cosmetics” serie. Als shampoo behoort Softly tot de absolute top. Maar Softly is meer dan dat! Door gebruik te maken van compenserende effecten van diverse actieve componenten, waaronder aromatische oliën, worden de effecten van minder vriendelijke componenten die nodig zijn voor een kwaliteitsshampoo, geneutraliseerd en wordt zelfs een huidverbeterend effect bereikt. En de conservering geschiedt, niet door de gebruikelijke agressieve conserveringsmiddelen, maar door speciaal gebruik van een werkzame component. Mede daarom is Softly shampoo zo mild. Samen met Medex Hand & Body Cream is Softly shampoo het antwoord op de bij professionals beruchte “kappershanden”. Softly is een heerlijke milde shampoo voor iedere dag voor ieder haartype voor prachtig haar om de huid te sparen.

 

MEDEX FOR MEN

De mannenhuid is dikker, heeft een sterkere verhoorning, is vochtarmer, heeft meer bindweefsel en produceert meer talg. Daardoor treden ouderdomsverschijnselen (zoals rimpels) later op. Maar als deze eenmaal optreden, dan zijn ze sterker en stugger, er is dan minder makkelijk iets aan te doen. Daarom is het voor de man nog belangrijker al in een vroeg stadium dit proces te voorkomen, maar zeker bij de eerste tekenen onmiddellijk iets te doen om dit proces te stoppen of te vertragen. De vraag wordt wel gesteld of het wel zo nodig is om de huid te verzorgen en te voorkomen dat (onnatuurlijke) verouderingsprocessen zichtbaar worden: “Is dit alles geen ijdelheid?……”. Het antwoord is een volmondig: “Ja, dat is nodig”.

Mesotherapie

Cosmetische mesotherapie is de meest effectieve methode om de werkstoffen gegarandeerd voor 100% in de huid te brengen doordat de bovenste barrière van uw huid doorbroken wordt. De 5 krachtige werkstoffen van Acti-Lift stimuleren uw huid weer in optimale conditie te komen. Met een kuur van maximaal 5 wekelijkse behandelingen wordt het optimale resultaat gehaald. Daarna heeft u slechts 1 à 2 opfrisbehandelingen per jaar nodig om de conditie van uw huid optimaal te houden. De mate van resultaat wordt bereikt afhankelijk van de methode, de soorten werkstoffen en de concentratie daarvan. 2M cosmetische mesotherapie zorgt voor: een stevigere en jongere huid, het verdwijnen van kleine rimpels en plooien en een optimale conditie van de huid. Het resultaat is echt ongelooflijk. Velen denken zelfs dat de foto’s in de brochure gemanipuleerd zijn, maar ze zijn echt het resultaat van 5 behandelingen. Vaak is na de cosmetische mesotherapiebehandeling het gebruik van fillers of Botox niet meer nodig, hoogstens nog voor één of twee hele diepe plooien.