Tips voor het verzorgen van je huid na de zomervakantie

Als je weer terug bent van vakantie en hebt genoten van de warmte, zon en lekkere drankjes, is je huid wel toe aan een herstelbehandeling. Dit doe je het beste door een behandeling te ondergaan bij de Medex Schoonheidsspecialist en thuis een beetje extra aandacht aan je huidverzorging.

Reinig je huid met Lait en Lotion Hydermios, hydraterende en zachte producten en gebruik onder je dagcrème Gelee Royale Gel, deze herstelt je huid op wonderbaarlijke wijze.

Hier zijn enkele tips voor het verzorgen van je huid na de zomervakantie:

Tips van Ingrid!

  1. Hydrateer: Drink voldoende water om je huid gehydrateerd te houden van binnenuit. Dit helpt om vochtverlies te compenseren en een gezonde huidbarrière te behouden.
  1. Reiniging: Gebruik dagelijks een milde, hydraterende reiniger om vuil, zweet en overtollige olie van je huid te verwijderen zonder de natuurlijke oliën volledig te strippen. Lait Hydermios en Lotion Hydermios zijn ideaal om je huid te reinigen na de zomerperiode.
  1. Exfolieer: 2x per week de huid zacht peelen met Lait Exfoliant of Anti-Oxidant Prepare foam om dode huidcellen te verwijderen en de textuur van je huid te verbeteren.
  1. Gebruik onder je dagcrème Gelee Royale Gel van Medex om je huid optimaal te voeden, hydrateren en laten herstellen.
  1. Herstel met antioxidanten: het Serum Nano-Emulsie met Vitamin C/E en Q10 herstelt je huid en neutraliseert vrije radicalen die je huid kunnen beschadigingen.
  1. Kalmerende producten: Als je huid geïrriteerd of rood is na blootstelling aan de zon, dan is Cream Desensible het aangewezen product.
  1. Voeding: Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan antioxidanten, zoals bessen, groene bladgroenten en noten, om je huid van binnenuit te ondersteunen.
  1. Voldoende slaap: Zorg voor een goede nachtrust, omdat slaaptekort invloed kan hebben op de gezondheid en het herstel van je huid.
  1. Maak een afspraak bij de Medex Schoonheidsspecialist!
Ingrid Bernsen

Ingrid Bernsen

Cliënt Service Director