Tips voor een juiste huidverzorging in de winter!

In de winterperiode heeft je huid veel te verduren door verwarming en droge lucht binnen en wind, winterzon en koude temperaturen buiten. Hierdoor wordt je huid erg droog en vooral in de winter heeft de huid meer behoefte aan oliën en vetten.

Tegelijkertijd is de winter ook de periode om fruitzuur peelingen te ondergaan, dit kan met hoge concentraties in de salon in kuurverband en thuis kun je al heel veel bereiken met de

“Alpha Hycid 10% Fruitzuren Gel” van Medex. Anti-ageing ooggel, voor vrouwen en mannen

 – zeer krachtig concentraat –

  • Speciaal aanbevolen voor wallen onder de ogen, rimpels & grove poriën.
  • Krachtig wapen tegen de gevolgen van kleine beschadigingen en aantasting van de huid.
  • Verrijkt met peptiden(2).

Tip 1

Reinig je huid dagelijks met de “Hydrophilic Oil” van Medex, een heerlijke zachte reinigingsolie, die je huid tijdens het reinigen ook verzorgt. “Hydrophilic Oil”is op bio-actieve basis met natuurlijke oliën, zoals rijstvliesolie, welke rijk is aan natuurlijk vitamine E en phytosterolen die de microcirculatie van de huid stimuleren. Geniet van de heerlijke aromatische geur en de zachtheid van je huid.

Tip 2

Na het reinigen met “Hydrophilic Oil” pep je de huid op met “Aqua Rosa” uit de Quintenstein serie. Met: Pro-Vitamine A (caroteen) helpt bij de vorming van nieuwe epitheelcellen en brengt de doorbloeding van de huid weer op gang. Aqua Rosa is daarom ideaal in combinatie met Masque Myrrha van Quintenstein.

Tip 3

2 x per week je huid een goede peeling geven met “Alpha Hycid 10% Fruitzuur peeling”, deze kun je heel gemakkelijk ’s avonds na het reinigen met “Hydrophilic Oil” en “Aqua Rosa” in een dun laagje aanbrengen en de hele nacht in laten werken. ’s Ochtends ziet je huid er prachtig uit en voelt heerlijk zacht aan.

Tip 4

Gebruik voor de nacht een paar druppels van de olie in serum “Highly Concentrated pro-Vitamin A” onder je nachtcrème en je krijgt een mooie, zijdezachte huid door significante verbetering van de huidstructuur. Is gemaakt uit een 100% natuurlijke, plantaardige bron van pro-Vitamine A. Wordt in uw huid omgezet in Vitamine A (Retinol). Vitamine A is Anti-Ageing. Voor ieder huidtype, met name droge, tere en schilferige huid.

Tip 5

In de winter krijgt u sneller last van droge plekjes en andere rode spots, kies dan als nachtcrème voor “Vital Recover K Cream”. De combinatie van Arnica, Kamille en vitamine A en vitamine E ondersteunen een goede doorbloeding van de huid, waardoor de werkstoffen beter opgenomen kunnen worden en zorgt voor een goed herstel van de huid.

Tip 6

Wat veel mensen niet doen en wat echt niet mag ontbreken in een goede huidverzorging is minimaal 2x per week een gezichtsmasker nemen. In de winterperiode adviseren wij u het “Vitalis + Mask” uit de Medex Professional lijn te gebruiken, een heerlijk rijk en voedend masker bij droge huid.

Tip 7

Een echte must voor een prachtige oogopslag is “Actiprotin”

Gebruiksaanwijzing Na het reinigen van de huid Actiprotin twee maal per dag aanbrengen op het desbetreffende huiddeel en/of onder de ogen. Gelijkmatig verdelen en daarna een dag- of nachtcrème aanbrengen.

Actiprotin bevat o.a. centella asiatica, een plantextract dat de structuur van de huid verbetert, quercus-meristeem extract, daucus carota sativa (een natuurlijke bron van retinol!) en vitamine E.(2)Acetyl Tetrapeptide-5 is een oligo-peptide en heeft twee zeer belangrijke eigenschappen: Het reduceert wallen onder de ogen op krachtige wijze en vermindert significant donkere kringen onder de ogen.
Ingrid Bernsen

Ingrid Bernsen

Cliënt Service Director

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *