Najaar-Winter Seizoensbehandeling

“Najaarsverwennerij in de Medex schoonheidssalon: Laat Je Huid Stralen Dit Seizoen”

Het blad begint te verkleuren, de temperaturen dalen en de herfst waait weer onze levens binnen. Dit betekent niet alleen een verandering in de weersomstandigheden, maar ook een verandering in de behoeften van onze huid. Gelukkig biedt de Medex schoonheidsspecialiste de perfecte oplossing om jezelf deze herfst te verwennen en je huid in topconditie te houden.

Waarom heeft je huid in het najaar speciale verzorging nodig?

Het herfstseizoen kan een uitdaging vormen voor onze huid. De koude, droge lucht en de overgang van zomer naar herfst kunnen leiden tot een doffere teint, uitdroging en zelfs gevoeligheid. Daarom is het belangrijk om je huid extra aandacht te geven tijdens deze periode.

De najaarsbehandeling in de Schoonheidssalon

Gelukkig maakt Medex Bio Science Cosmetics speciale behandelingen die zijn ontworpen om je huid te beschermen en te verjongen tijdens de herfst. Tijdens de najaarsbehandeling wordt je huid verzorgt met de meest voedende en verrijkt met etherische oliën van Quintenstein huidverzorging. Quintenstein is een 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn.

  1. Hydraterende Gezichtsbehandeling: Deze behandeling richt zich op het hydrateren en voeden van de huid. Het gebruikt rijke, vochtinbrengende producten om uitdroging tegen te gaan en je huid een gezonde gloed te geven.
  2. Met zachte, weldadige maskers
  3. Heerlijke massages van gelaat, hals en decolleté: Een ontspannende massage met herfstige essentiële oliën kan stress verminderen en je zintuigen kalmeren terwijl je huid wordt verzorgd.

 

Huidverzorging thuis is ook belangrijk:

Terwijl je geniet van deze najaarsverwennerij in de schoonheidssalon, is het ook belangrijk om thuis je huidverzorging goed voort te zetten. Hiervoor heeft de Medex schoonheidsspecialiste een speciaal najaarspakket voor u. De herfst is een tijd van verandering, en dat geldt ook voor je huidverzorgingsroutine. Door een herfstbehandeling in de schoonheidssalon te ondergaan en de daarbij behorende huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je huid straalt en gezond blijft gedurende dit prachtige seizoen. 

Dus laat jezelf verwennen en omarm de herfst met een stralende huid!

Voor een adres van een Medex Schoonheidssalon bij u in de buurt kunt u mailen met info@medex.nl of bellen met 0593-333899

najaar-WINTER-Seizoenbehandeling

Deel dit bericht via…
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email
Print
Ingrid Bernsen

Ingrid Bernsen

Cliënt Service Director

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *