Goed voorbereid op “rokjesdag” met Sun with Sense “Self Bronzing”!

Zelfbruinende crème voor het hele lichaam en gezicht!

 – Sun with Sense – 

  • Zorgt voor een mooie bruine kleur 4 uur na het aanbrengen.
  • Voor lichaam en gelaat.
  • Met UV-filter (in-vitro factor 4)

Mooie gebruinde benen met de Self Bronzing van Medex,  de eerste dag dat je met blote benen naar buiten kunt; ook wel rokjes dag genoemd😊.

Zonder je huid te beschadigen door te vaak onder de zonnebank te gaan en wel een mooie gebruinde huid, dat doe je het beste met de Self Bronzing van Medex.

Met filter voor UV-B, vergelijkbaar met factor 4.
Dit filter houdt UV-B straling tegen. UV-B zorgt o.a. voor het verbranden van de huid en het rood worden als gevolg daarvan. Dit UV-B filter gaat deze verschijnselen tegen.

Tip: Voor het mooiste resultaat met Sun with Sense Self Bronzing, gelaat en lichaam eerst goed scrubben met b.v. de Body Peeling Strong van Medex, vervolgens in uw handen de Self Bronzing mengen met een Bodymilk of b.v. de Medex Hand & Body Cream. Hierdoor verdeelt u de Self Bronzing nog gemakkelijker over de huid.

SELF BRONZING zorgvuldig en gelijkmatig over de huid verdelen voor een optimaal resultaat, daarbij haargrens en wenkbrauwen vermijden. Was uw handen goed na gebruik. Voor een donkerder resultaat adviseren wij u SELF BRONZING drie dagen achtereen te gebruiken. Daarna is eens per week aanbrengen voldoende om de kleur te behouden. 

SWS SELF BRONZING 150 ML.

Zelfbruinende crème - Sun with Sense - Zorgt voor een mooie bruine kleur 4 uur na het aanbrengen(1) . Voor lichaam en gelaat. Met UV-filter (in-vitro factor 4)(2).
Ingrid Bernsen

Ingrid Bernsen

Cliënt Service Director

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *