Gel de Liposome, voor het hydrateren van uw huid in de lente en zomer!

Gel de Liposome, voor het hydrateren van uw huid in de lente en zomer!

In de lente en de zomermaanden heeft uw huid extra behoefte aan vocht en luchtige producten.

Door de zon en hogere temperaturen wordt je huid vochtarmer,  gevoeliger en sneller rood,  gebruik hiervoor Gel de Liposome!

Om uw huid extra goed te beschermen tegen UV straling van de zon en om mooi bruin te worden, adviseren wij u de Sun Sensitive Skin van Medex te gebruiken.

 

Anti-ageing liposomen gel

  • Vroegtijdige veroudering van de huid wordt stopgezet.
  • De huid herstelt zichtbaar.
  • Bevat liposomen(1).
  • Verrijkt met Hyaluronzuur, Royal Jelly & Centella Asiatica(2).

Voor ieder huidtype, speciaal voor de vochtarme & rijpere huid.

U gebruikt Gel de Liposome door het ’s ochtends en ‘s avonds, na de gezichtsreiniging, aan te brengen. Voor optimale bescherming gebruikt u overdag nog een dagcrème van Medex of de Sun Sensitive Skin, ook van Medex.

Gel de Liposome dankt zijn naam aan de verschillende liposomen die zijn gebruikt om de diverse werkstoffen in de huid te brengen. De werking is velerlei: het bestaat uit vochtigheidsbalans herstellende bestanddelen, zoals  (2)natuurlijke honing, maar ook het zeer krachtige Royal Jelly en Centella Asiatica, dat zorgt voor het bewaren van het eigen huidcollageen. Bevat daarnaast een natuurlijke bron van Vitamine A, met als gevolg dat deze extracten ervoor zorgen dat vroegtijdige veroudering wordt stopgezet en zelfs herstel optreedt.

(1)Gel de Liposome is voor herstel van de huid en handhaving van de juiste vochtbalans, als preventie tegen voortijdige veroudering van de huid. Ideaal voor de vermoeide huid en tegen een doffe teint. Liposomen zijn voor te stellen als minuscuul kleine bolletjes/blaasjes die als een pakketje de werkzame stof omsluiten. Zo fungeren zij als een transportmedium dat de werkzame stof daar kan brengen waar deze stof zelf niet kan komen, b.v. door gebrek aan penetratievermogen of door inactief te worden door pH-verandering. De buitenkant van deze bolletjes bestaat uit fosfolipiden, die overeenkomen met de fosfolipiden waaruit het celmembraan voor een deel is opgebouwd.

GEL DE LIPOSOME 50 ML.

Anti-ageing liposomen gel Vroegtijdige veroudering van de huid wordt stopgezet. De huid herstelt zichtbaar. Bevat liposomen(1). Verrijkt met Hyaluronzuur, Royal Jelly & Centella Asiatica(2).
Ingrid Bernsen

Ingrid Bernsen

Cliënt Service Director

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *